Training
 
 
Op basis van onze expertise en ervaring hebben we een drietal modules ontwikkeld.
Afhankelijk van jouw wensen kunnen ze ingezet worden voor:
 • één dagdeel,
 • één dag
 • meerdaagse training

 • De kracht van een dagje televisie maken is dat wij samen met jou een zogenaamde 'informele leeromgeving' creëren.
  De gasten vinden het leuk om te doen. Zodoende staan ze open voor nieuwe informatie; de perfecte omgeving om te leren.

  Communicatie/ Mediatraining
  Er zijn steeds meer televisieprogramma’s op de Nederlandse buis. De kans dat je namens een organisatie eens het woord moet voeren voor een camera is groot. Hoe ga je om met de camera en de interviewer? Televisie is een vluchtig medium; het is een hele kunst je boodschap kort en krachtig over te brengen. Wij laten je oefenen, oefenen en nog eens oefenen en we geven praktijkadviezen op het gebied van communicatie. Het spreekt voor zich: wij werken uitsluitend met professionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend vóór en achter de camera.


  Teamontwikkeling
  Een eigen televisieprogramma maken is een uitstekende manier voor de vorming van een team. Bij de ontwikkeling van het creatieve programma-idee leren we je hoe je dat het beste samen tot stand kan brengen. Het realiseren van een televisieprogramma lukt immers alleen wanneer iedereen meewerkt en de juiste taken op het juiste moment uitvoert. Leuk én leerzaam!


  Creativiteitsontwikkeling
  Het ontwikkelen van creativiteit is in elke industrie waardevol. Zeker in deze tijden van innovatie! Zet jij het al in binnen jouw organisatie? In de televisie-industrie is creativiteit een vereiste. Hoe komt creativiteit tot stand, hoe ontwikkel je het en hoe vertaal je het naar de praktijk? Onze specialisten nemen je graag mee op ontdekkingstocht. We werken met groepen van 5 – 15 personen.