Workshops
 
 
Een echte TV workshop vind je bij dagjetelevisiemaken.nl!
dagjemaken.nl werkt met een professionele crew.
Er is keuze uit verschillende workshops die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.
Wil jij je eigen reportage maken in 3 uur tijd? Zelf de camera bedienen, regisseren en acteren? Vraag dan snel informatie aan!
Een workshop TV maken doe je in de echte TV wereld op het Mediapark met dagjetelevisiemaken.nl! of op elke andere denkbare locatie in binnen- en buitenland.

Workshop Acteren
Onze acteur / regisseur geeft les en uitleg over het vak acteren. Hoe kun je lichaamstaal gebruiken om een rol realistisch neer te zetten? Wat is de invloed van klemtonen? Aan de hand van een soapscène zal je de scene ‘goed’ leren spelen. Een workshop vol humor!


Workshop Chromakey
De magische blauwe wand kent iedereen wel van het weerbericht op de televisie. Diezelfde blauwe wand wordt ook vaak gebruikt voor filmtrucages. In de workshop chromakey maak je kennis met deze ‘geheimen’ uit de filmwereld en kan je ook zelf grappige trucs uithalen.


Workshop Presenteren leren
Leer presenteren onder begeleiding van een professionele presentator of presentatrice. Je krijgt uitleg over presenteren. Er wordt ingegaan op jouw houding en er worden handige tips en trics gegeven. Hoe kom je over op de camera? Houd jij van de camera? En nog belangrijker, houdt de camera van jou?!